Cheeky Wipes All In Kit - The Rainbow Box Bekijk groter

Cheeky Wipes All In Kit Katoen

Nieuw

Wil je graag overstappen naar wasbare doekjes maar heb je geen idee waar te starten? Met deze kit heb je meteen alle benodigdheden in huis.

Meer details

49,95 €

Meer informatie

Deze Cheeky Wipes All In kit is de ideale set wanneer je overschakelt naar wasbare doekjes. De set is heel compleet, naast 25 katoenen doekjes bevat hij ook 2 opbergdozen, 1 wasnet voor in de doos met vieze doekjes, 2 wetbags voor als je erop uit trekt en etherische olie om je doekjes fris te houden.

De set is heel makkelijk in gebruik. De turqoise doos is bestemd voor schone doekjes, in de lichtgroene doos kun je de vieze doekjes kwijt. Je bevestigt indien gewenst het grote wasnet in de lichtgroene doos en vult daarna beide dozen met water tot aan de vullijn. In iedere doos 4-5 druppels olie en je bent klaar om te beginnen.

In de turquoise doos leg je de schone doekjes. Doe er zo veel doekjes in als je voor 2 a 3 dagen denkt nodig te hebben (of vul tussendoor eens aan). Kneed de doekjes, of keer de stapel een paar keer om zodat ze volledig doordrenkt zijn. Na het verschonen of snoetenpoetsen gooi je de vieze doekjes in de lichtgroene doos. Om de 2 a 3 dagen was je alle doekjes die nat geweest zijn (ook de schone doekjes die je nog niet had gebruikt). Stop ze in de wasmachine op een programma naar keuze (max 60° voor de witte doekjes, 40° voor alle andere doekjes). De doekjes zijn in een mum van tijd droog, maar kunnen eventueel af en toe rechtstreeks uit de wasmachine in de doos gestopt worden.

De All In Kit bevat volgende onderdelen :

* 25 katoenen doekjes
* 1 turquoise doos voor schone doekjes
* 1 lichtgroene doos voor vieze doekjes
* 1 wasnet voor in de lichtgroene doos
* 1 wetbag voor schone doekjes
* 1 wetbag voor vieze doekjes, met uitneembaar wasnet
* 1 flesje etherische olie voor schone doekjes (lavendel en kamille)
* 1 flesje etherische olie voor vieze doekje (tea tree en citroen)

Recensies

Nog geen commentaar op dit ogenblik

Schrijf uw recensie

Cheeky Wipes All In Kit Katoen

Cheeky Wipes All In Kit Katoen

Wil je graag overstappen naar wasbare doekjes maar heb je geen idee waar te starten? Met deze kit heb je meteen alle benodigdheden in huis.

Schrijf uw recensie